فناوری جدید اطفای حریق

فناوری جدید اطفای حریق

فناوری جدید اطفای حریق

کپسول‌های کوچک پر شده با عامل تمیز کننده خاموش‌کننده حریق می‌تواند با رنگ آمیخته شده در سطح جهانی بکار گرفته شود. این کپسول‌های کوچک بین ۵۰ تا ۸۰ میکرون قطر دارند و می‌توانند با هر رنگی ترکیب شوند تا توانایی اطفای حریق موردنیاز را فراهم نماید. کپسول‌ها از لایه پلیمری مقاوم به رطوبت ساخته می‌شود که حاوی پر فلور و هپتا فلوئور ایزو پیرو پیل پنتا پلاروایتل کتون (۲-متیل -۳- پنتانون)، یک عامل خفه کننده حریق گازی شکل می‌باشند که با نام تجاری نوی ۱۲۳۰ شناخته شده است. این فناوری جدید با نام کپسول‌های کوچک شرکت فناوری‌های خلاقانه جدید NIT معرفی شده است، این شرکت لیترونیایی در اوایل سال ۲۰۱۷ تأسیس شده است.

سیستم اطفاء حریق

NIT دارای حق توضیح و موافقت اصولی جهانی خاصی می‌باشد. طبق گفته‌های مؤسس شرکت الک موراسکینس این کپسول‌ها در حال حاضر در روسیه، ویتفانی و کره جنوبی در کاربردهای زیادی استفاده می‌شود، کپسول‌های روی صفحات چسبیده مرکب قابل‌انعطاف به منظور حفاظت از اتاق‌های پست برق تا حجم ۶۵ لیتر نیز استفاده می‌شود. با رنگ این کپسول‌ها در اجزای برقی اتوبوس برقی و موتور واگن برقی و اجزای باتری قایق و داخل مجرای سیم برق ساختمان‌ها استفاده می‌شود. مزایای این محصول امکان کاربرد آنها در جاهایی ست که سیستم‌های ایمنی حریق استاندارد نمی‌تواند به صورت اثربخش استفاده شود یا به صورت عمومی کاربردی نیست. از آنجایی که یک کپسول دارای اندازه بیشتر از ۵۰ تا ۸۰ میکرون است می‌تواند با تفنگ اسپری رنگ در لایه خیلی نازک به کار گرفته شود. مور اسکینس می‌گوید فایده دیگر این کپسول توانایی اطفای کامل آتش در مراحل اولیه و در حد چند ثانیه می‌باشد . پیشرفت این محصول از بیست سال پیش توسط دانشمندان روسی از سن پیترزبرگ شروع شده و سرانجام در سال ۲۰۱۴ ثبت اختراع شد. هدف اصلی سازندگان آن ساختن محصولی بود که از طریق ناشی از جریان کوتاه در سیم‌های برق در خروجیهای برق، اتاق‌های برق با تجهیزات گران، واحدهای سیستم و ایستگاه‌های شبکه پیشگیری کنند.

فن آوری جدید اطفاء حریق

موراسکینس می‌گوید که کپسول‌های حاوی عامل تمیز تحت شرایط آزمایشگاهی توسط تولید کنندگان آزمون شدند. آزمون نشان داد که پوشش کپسول وقتی‌که پر از گاز است می‌توانند دمای تا ۱۲۰-۱۳۰ درجه را تحمل کند. درصد آزمون‌ها خاموش‌کننده در دماهای بالاتر آزاد می‌شد. اضافه کردن رنگ یا لاک به خصوصیات کپسول اثری نداشت و باعث می‌شود کپسول یک محصول جذاب برای مقاصد پیشگیری در اتاق‌های کوچک یا مکان‌هایی که دمای معمول از ۱۲۰ درجه بالاتر نمی‌رود باشد. آزمون‌های کاربرد خاص نیز با استفاده از کپسول‌های پوشش داده شده با حفاظ‌های اجباری انجام شد، در این مورد رنگ حریق را با مخلوط گلوله‌ای در طی ۵ تا ۲۰ ثانیه خاموش کرد. این محصول جدید در بازار جهانی چگونه مورد استقبال خواهد بود و به چه منظوری، باید منتظر بود تا دید. مور اسکینس این تازگی را مانع بزرگی در نظر می‌گرفت اما باید موانع را برداریم تا اثربخشی محصول را دریابیم، اگر چه شرکت‌های درگیر سیستم‌های اطفای حریق این محصول را بسیار خلاقانه و بی‌همتا می‌پندارند. اگر NIT موفق شود رنگ‌آمیزی با کپسول‌های کوچک می‌تواند یک استاندارد پوشش برای تابلوهای برقی در سراسر جهان باشد.

لطفا برای امتیاز دادن به این مطلب کلیک نمایید
[Total: 14 Average: 4.6]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی